Veckorapport: Ungt bolag rätt utmaning för Sara Landfors (i12)

Bild för kommunikator
October 25, 2013, 14:57
Studentkåren

Karin Hill hade förmånen att träffa den nya VD:n för Chalmers Studentkår Promotion, kårens event- och marknadsföringsbolag sedan 2012. Över en lunch ställde hon tre nyfikna frågor om hur Sara ska ta bolaget, som ägs av kåren, till nya höjder. Och varför hon är engagerad förstås.

Vad lockade i VD-rollen, Sara?
Jag tycker att kåren gör mycket bra för studenterna och vill därför fortsätta engagera mig. I valet kring vidare engagemang efter ordförandeskapet i isex kändes VD för ett så pass ungt bolag som helt rätt utmaning för mig.
Vad tror du är bolagets största utmaning i år?
Att bli ett etablerat namn på Chalmers campus. Det är viktigt både för att så många teknologer som möjligt ska veta vad som är på gång och ta del av de event vi ordnar men också för att synliggöra att man kan engagera sig ideellt inom företaget.
Vad ser du mest fram emot?
Att lära känna människorna jag ska jobba med och åstadkomma saker tillsammans. Det verkar vara ett taggat gäng och jag tror absolut att vi kan klara av de utmaningar vi ställs inför under året.

Sara Landfors, VD Chalmers Studentkår Promotion AB
Sektion: I
Inskrivningsår: 2012
Ålder: 21 år
Hemort: Göteborg
Tidigare engagemang: ordförande isex (I-sektionens sexmästeri)

Jag föredrar...
Kaffe    Te
Vinter    Sommar
Power point    Excel
Linjär algebra    Ekonomisk analys

Fakta Chalmers Studentkår Promotion AB

Födelse: 2012
Ägare: Chalmers Studentkår
Affärsidé: skapa möten mellan teknologer och näringsliv
Så ser du oss på campus: Genom event som vi skapar tillsammans med olika företag och som du som teknolog alltid är välkommen till
Så kan du engagera dig: Chalmers Studentkår Promotion söker löpande nya medarbetare till sina tre avdelningar sälj, event samt marknadsföring, i varje avdelning finns också en ansvarig som sitter i ledningsgruppen tillsammans med VD och vice VD.

Läs fler veckorrapporter från Kårledningen.