CHARM

Uppdrag: att med fingertoppskänsla anordna Nordens största arbetsmarknadsdagar varje år

CHARM är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 170 företag från många olika branscher för att träffa Chalmerister och visa vad de har att erbjuda under och efter studietiden.

CHARM anordnas av CHARMkommittén som består av en projektledare som arbetar heltid med CHARM och Studentkåren samt 17 studenter som arbetar med CHARM vid sidan av studierna. Till sin hjälp har kommittén en projektgrupp som börjar arbeta med CHARM under hösten samt över 250 CHARMvärdar som arbetar under mässan.

Är du intresserad av att engagera dig? CHARM erbjuder många möjligheter till engagemang, till exempel köra truck, kontakta företag, anordna kreativa event, planera mässan, marknadsföra projektet eller arrangera CHARMbanketten. Läs mer om CHARM som event och om olika sätt att engagera dig på www.charm.chalmers.se.